Za mną dziesiątki zrealizowanych projektów z zakresu wdrożenia i optymalizacji produkcji spożywczej.

realizacje
2012
line circle
Stworzenie laboratorium mikrobiologicznego od podstaw

Dobór i zamówienie sprzętu laboratoryjnego i mebli

Opracowanie receptur gamy syropów owocowych do piwa dla przemysłu browarniczego

Opracowanie receptur gamy napojów owocowo-warzywnych
2016-2018
line circle
Przygotowanie Przedsiębiorstwa z branży przetwórstwa owoco-warzywnego do certyfikacji ISO 22000

Opracowanie receptur gamy ogórków konserwowych o smakach czosnkowych, koperkowych

Opracowywanie receptur gamy dżemów 100%

Optymalizacja procesów technologicznych oraz produkcyjnych w przetworach warzywnych (ogórki konserwowe, kwaszone oraz sałatki warzywne

Opracowanie mieszanki jogurtowej dla firmy z branży mrożonego jogurtu i zdrowej żywności

Przygotowanie zakładu produkującego dania gotowe do audytu certyfikującego BRC 
2020-2022
line circle
Optymalizacja produkcji (analizy strat) w zakładzie produkującym dania gotowe

Zarządzanie i koordynacja 7 projekami licencyjnymi: • alkohol o smaku czekolady • wafle ryżowe i kukurydziane z czekoladą mleczną • praliny o smaku kawowym • donuty i muffiny o smakach karmelowym • batony nugatowe o obniżonej zawartości cukru • dania gotowe z czekoladą • nadzienia czekoladowe
line
2010
circle line
Optymalizacja procesu krystalizacji w produkcji
cukru przez zmianę parametrów gotowania
2013-2016 
circle line
Stworzenie linii produkcyjnej do soków tłoczonych (dobór urządzeń, ustalenie optymalnych parametrów procesów technologicznych)

Opracowanie receptur gamy soków tłoczonych

Optymalizacja procesów produkcyjnych oraz kosztów surowcowych

Opracowanie dokumentacji HACCP i przygotowanie Przedsiębiorstwa do certyfikacji HACCP

Optymalizacja procesu produkcyjnego oraz wsparcie innych działów produkcyjnych w zakresie technologii, kosztów produkcji i ekonomii dla firmy z branży mięsnej
2018-2020 
circle line
Wdrożenie nowych linii technologicznych: • sosy • dżemy • ketchupy • zupy • pouch 

Optymalizacja procesów produkcyjnych i technologicznych: • syropy • dania gotowe • sosy • dżemy • ketchupy • zupy • pouch • koncentraty pomidorowe • przeciery owocowe i warzywne

Przygotowanie zakładu z branży konfekcjonowania warzyw do audytu certyfikacyjnego ISO: • tworzenie i prowadzenie dokumentacji firmowej (HACCP) • nadzór nad przygotowaniem firmy do audytu certyfikacyjnego • szkolenie personelu • kontrola jakości • prowadzenie audytów wewnętrznych 

Umów się na konsultacje
i zrealizuj swój projekt.

ZAUFALI MI
logo_1
logo_2
logo_3
logo_4
logo_5
logo_6
logo_7
logo_8
logo_9
logo_10
logo_11
logo_2
logo_2
logo_3
logo_4
logo_5
logo_6
logo_7
logo_8
logo_9
logo_10
logo_11

Stwórz ze mną produkt szyty na miarę.

Masz projekt z zakresu produkcji spożywczej i chcesz go „przegadać” z ekspertem? Szukasz inspiracji dla swojej marki spożywczej? Porozmawiajmy!
marchewka
Trwa wysyłanie wiadomości...
Dziękuję Wiadomość Została Wysłana
Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie