doradztwo technologiczne
w branży spożywczej i więcej
BW Food Consulting
doradztwo technologiczne
w branży spożywczej i więcej
o mnie
BW Food Consulting powstało z pasji do żywności – do tego, jak drobne zmiany w procesie technologicznym czy składzie mogą zrewolucjonizować produkty wprowadzane na rynek.
Wykorzystuję moje ponad 14-letnie doświadczenie w branży spożywczej i szeroką wiedzę w zakresie technologii żywności, aby pomagać tworzyć kreatywne marki produktów spożywczych. Kolejną możemy stworzyć wspólnie.
Moje specjalizacje to:
projektowanie produktów
spożywczych od podstaw
wdrożenia nowych
wyrobów na produkcji
przeprowadzanie optymalizacji
procesów produkcyjnych
projektowanie
linii technologicznych
przygotowanie pełnej dokumentacji
BRC, ISO 22000, HACCP
przygotowanie do audytu certyfikującego
BRC, ISO 22000, HACCP
Wspieram producentów, którzy
szukają równowagi między jakością
a optymalizacją kosztów.
Moimi Klientami są przede wszystkim mniejsze przedsiębiorstwa spożywcze
i firmy z sektora foodtech. Za cel stawiam sobie wsparcie ich w konkurowaniu z największymi graczami na rynku,
w trosce o wyrównanie szans. Marzę, by małe i średnie firmy mogły mierzyć się z gigantami,
korporacjami lub być ich uzupełnieniem.
Dbam o bezpieczeństwo
wdrożenia nowych
produktów spożywczych
i procesów technologicznych
Patrzę na każdy projekt okiem eksperta i szybko wykrywam błędy, które mogą narazić na poważne problemy technologiczne, finansowe i prawne. Pomagam ich uniknąć.
Dla Klientów jestem również pośrednikiem w rozmowie z inspekcjami (SANEPID, WIJARS, Jednostki certyfikujące, Urząd miar i wag) i doradcą, który rozwiązuje problemy technologiczne,
jakościowe i ze znakowaniem produktów.
Mam kwalifikacje i kompetencje,
których potrzebujesz:
14+ lat doświadczenia w branży spożywczej – m.in. na stanowiskach głównego technologia,
specjalisty ds. zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności oraz project managera.
Praktyka w dużych korporacjach (Maspex, Lotte Wedel)
i małych firmach, przy projektach
z różnych obszarów produkcji spożywczych.
Doświadczenie we wdrożeniu nowych linii technologicznych
w zakładach produkcyjnych – m.in. do wytwarzania sosów, dżemów, ketchupów czy  zup.
Stałe poszerzanie kompetencji w zakresie
technologii żywności i żywienia – to moja największa pasja.
o mnie
ZAUFALI MI
Stwórz ze mną produkt szyty na miarę.
Masz projekt z zakresu produkcji spożywczej i chcesz go „przegadać” z ekspertem?
Szukasz inspiracji dla swojej marki spożywczej? Porozmawiajmy!