Przygotowanie Przedsiębiorstwa z branży przetwórstwa owoco-warzywnego
do certyfikacji ISO 22000
Opracowanie receptur gamy ogórków konserwowych
o smakach czosnkowych, koperkowych
Opracowywanie receptur gamy dżemów 100%
Optymalizacja procesów technologicznych oraz produkcyjnych
w przetworach warzywnych (ogórki konserwowe, kwaszone oraz sałatki warzywne
Opracowanie mieszanki jogurtowej dla firmy z branży mrożonego jogurtu
i zdrowej żywności
Przygotowanie zakładu produkującego dania gotowe
do audytu certyfikującego BRC
2020-2022
Optymalizacja produkcji (analizy strat)
w zakładzie produkującym dania gotowe
Zarządzanie i koordynacja 7 projekami licencyjnymi:
• alkohol o smaku czekolady • wafle ryżowe i kukurydziane z czekoladą mleczną • praliny o smaku kawowym
• donuty i muffiny o smakach karmelowym • batony nugatowe o obniżonej zawartości cukru • dania gotowe z czekoladą
• nadzienia czekoladowe
2010
Optymalizacja procesu krystalizacji w produkcji
cukru przez zmianę parametrów gotowania
2013-2016
Stworzenie linii produkcyjnej do soków tłoczonych
(dobór urządzeń, ustalenie optymalnych parametrów procesów technologicznych)
Opracowanie receptur gamy soków tłoczonych
Optymalizacja procesów produkcyjnych oraz kosztów surowcowych
Opracowanie dokumentacji HACCP i przygotowanie Przedsiębiorstwa do certyfikacji HACCP
Optymalizacja procesu produkcyjnego oraz wsparcie innych działów produkcyjnych w zakresie technologii,
kosztów produkcji i ekonomii dla firmy z branży mięsnej
2018-2020
Wdrożenie nowych linii technologicznych: • sosy • dżemy • ketchupy • zupy • pouch
Optymalizacja procesów produkcyjnych i technologicznych:
• syropy • dania gotowe • sosy • dżemy • ketchupy • zupy • pouch • koncentraty pomidorowe • przeciery owocowe i warzywne
Przygotowanie zakładu z branży konfekcjonowania warzyw do audytu certyfikacyjnego ISO:
• tworzenie i prowadzenie dokumentacji firmowej (HACCP)
• nadzór nad przygotowaniem firmy do audytu certyfikacyjnego
• szkolenie personelu
• kontrola jakości • prowadzenie audytów wewnętrznych
Umów się na konsultacje
i zrealizuj swój projekt.
ZAUFALI MI
Stwórz ze mną produkt szyty na miarę.
Masz projekt z zakresu produkcji spożywczej i chcesz go „przegadać” z ekspertem?
Szukasz inspiracji dla swojej marki spożywczej? Porozmawiajmy!