Konsultacje w zakresie
technologii żywności
– umówmy się!

innowacje-we-wszystkich
2022-09-21
Innowacje we wszystkich rodzajach fermentacji mikrobiologicznej tzn. precyzyjnej, biomasy oraz tradycyjnej.

Obserwujemy coraz większa rolę fermentacji mikrobiologicznej w tworzeniu nowej generacji alternatywnych produktów białkowych. Inwestycje w podmioty zajmujące się fermentacją w globalnej przestrzeni alternatywnego białka potroiły się.

okreslanie-trwalosci-produktow
2022-09-13
Określanie trwałości produktów żywnościowych w praktyce

Jak określać trwałość produktu? I jak ją udokumentować? Co oznaczają napisy na opakowaniu „najlepiej spożyć przed” i „najlepiej spożyć do”?

nowa-wiedza-o
2022-09-01
Nowa wiedza o jedzeniu. Zmysły w jedzeniu.

Nie od dziś wiadomo, że jemy oczami. Tą powszechną prawdę udowadnia dr Charles Spence, który spędził swój czas na studiowaniu psychofizyki, psychologii smaku. Gastrofizyka - nowa wiedza o jedzeniu, bo tak nazywa się dyscyplina z pogranicza psychologii, gastronomi, technologii żywności,  wyjaśnia część rzeczy, które ludzie intuicyjnie wiedzieli od zawsze, a w części rzuca nowe światło na świat rozumienia i doświadczania jedzenia.

arrow
10 strona z 10
ZAUFALI MI
logo_1
logo_2
logo_3
logo_4
logo_5
logo_6
logo_7
logo_8
logo_9
logo_10
logo_11
logo_2
logo_2
logo_3
logo_4
logo_5
logo_6
logo_7
logo_8
logo_9
logo_10
logo_11

Stwórz ze mną produkt szyty na miarę.

Masz projekt z zakresu produkcji spożywczej i chcesz go „przegadać” z ekspertem? Szukasz inspiracji dla swojej marki spożywczej? Porozmawiajmy!
marchewka
Trwa wysyłanie wiadomości...
Dziękuję Wiadomość Została Wysłana
Wystąpił błąd. Spróbuj ponownie